Selskaber

Uforglemmelige minder

Når en stor livsbegivenhed skal fejres, er det vigtigt, at alle elementer er perfekte. På Schæffergården har vi mangeårig erfaring med at danne rammen om bryllupper, fødselsdagsfester, konfirmationer, receptioner og jubilæer og vi kender derfor til hvordan alle de vigtige detaljer får den rette fokus.

Booking
Hold din næste fest
på Schæffergården
Spørgsmål?
Lad os tage en snak
39 77 28 00

Begivenheder

 

Dåb og konfirmation

Vi har hejst flaget for dagens hovedperson. Denne dag kommer aldrig igen og skal derfor være helt uforglemmelig.

 

Mere inspiration

Download vores brochure her og få meget inspiration til jeres begivenhed.

 

Bryllup

Den vigtigste dag i jeres liv med minder som I altid vil huske. Schæffergården tilbyder de perfekte rammer for et bryllup - uanset årstiden.

 

Mindestund

Schæffergården er et værdifuldt sted at sige farvel. Vi hjælper dig med at arrangere alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om det vigtigste for dig på denne dag.

 

Jubilæum & runde dage

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde de forventninger, både du og dine gæster har og vi overlader intet til tilfældighederne.

 

Julefrokost

Kryddersild, lune retter og ris à la mande er blot nogle af de delikatesser, vi byder på, når årets julefrokoster står for døren. Hvis I ønsker en anderledes julefrokost, kan I begynde aftenen med en vinsmagning.

Lokalerne

Til livets store fester

Sesongmeny

Maden


Restaurant Wohlert arbejder efter de klassiske dyder, det gode håndværk og kombinerer det med tidsvarende gastronomi og udsøgte danske råvarer fra den aktuelle sæson.

Læs mere om Restaurant Wohlert

Sov godt

Hotel

Overnatning

På Schæffergården kan du vælge mellem stilrene, hyggelige, elegante rum og Juniorsuiter indrettet med nordisk design og kunst.

22502
EnkeltværelserDobbeltværelserJuniorsuiter

Midt i naturen


En gåtur eller en frisk løbetur?
Der er rig mulighed for at få frisk luft i vores smukke park med egen sø.

Læs mere