Mad & Vin

Unik møde- og konferenceforplejning

Restaurant Wohlert er kendetegnet ved mad, der smager og som er kreeret af gode sæsonråvarer. Restaurant Wohlert er kåret som landevinder i kategorien "Luxury Hotel Restaurant" i World Luxury Restaurant Awards 2018. Restauranten er tegnet af Wilhelm Wohlert, arkitekten bag Louisiana, og prydes af flotte nordiske designmøbler og unik kunst.

Mød køkkenchefen

Kristian Lander

Køkkenchef Kristian Lander står i front for Restaurant Wohlert og sammen med hans dygtige team beriger de hver dag gæsterne med store kulinariske oplevelser.
"På Restaurant Wohlert arbejder vi efter de klassiske dyder, det gode håndværk og kombinerer det med tidsvarende gastronomi og udsøgte danske råvarer fra den aktuelle sæson".
Kristian Lander er uddannet fra Brede Spisehus under Bernard Carla.

Information

I Restaurant Wohlert er det muligt at afholde livets store fester som bryllup, fødselsdage og receptioner. 

Download vores brochure om selskaber her og få inspiration til jeres begivenhed.

Mail til os her.

Menu ved møde- og konferenceophold - Februar

Forret


Hjemmerøget øko gris – øko gulerod fra Søris - estragon - peberrod


Hovedret


Kulmule – muslingbouillon – kartoffel – porre - kål - dild


Kontakt os venligst, hvis der er specifikke spørgsmål eller ønsker til menuen.

Dessert


Jordskokke fra Søris – hasselnød - jernurt


Det lille ekstra

Gæstekøkken


Deltagerne kreerer sammen med én af Restaurant Wohlerts dygtige kokke en 4-retters gourmet-menu, som I får fornøjelsen af at nyde sammen bagefter. Læs mere her.

Vinsmagning med quiz


En julefrokost eller en aften med gode venner kunne måske begynde med en hyggelig vinsmagning inden middagen? Vi udfordrer jer med en lille quiz om vin, som helt sikkert vil underholde alle.

Inspiration og underholdning


Vi har kontakten til en række interessante foredragsholdere og dygtige udøvende kunstnere, som forsøder jeres arrangement med relevant inspiration og skøn underholdning.
Kontakt os for at høre mere.

Glæd dig til...

Særlige oste


Er du glad for særlige oste, som kan være svære at få fat på? Så kan du på Restaurant Wohlert nyde et helt unikt ostebræt med velsmagende oste, som afslutning på en god middag.

Vinene


Til din middag tilbyder vi velsmagende vine fra hele verden. Vores dygtige tjenere vil guide jer frem til den rette vin, der passer til menuens smagssammensætning.

Stilen


Restaurant Wohlert er i sig selv en oplevelse værd. Arkitekten bag Louisiana Wilhelm Wohlert har tegnet restauranten og møblerne er formgivet af H.J Wegner. På væggene kan du nyde flot Cobrakunst af blandt andet Egill Jacobsen.

Vi glæder os til at forkæle dig

Velkommen til Restaurant Wohlert

Åben mandag-lørdag
Søndag lukket

Frokost: Kl. 12.00-14.00
Middag: Kl. 18.00-21.30

Telefon: +45 39 77 28 00
E-mail: restaurant@schaeffergaarden.dk

+45 39 77 28 00