Mad & Vin

Mad der smager

Restaurant Wohlert ligger på Schæffergården og kan besøges af alle - også selv du ikke er gæst i forvejen. Her kan du nyde en romantisk middag, en hverdagsmiddag med børnene eller fejre nogle af livets store begivenheder. Køkkenet er kendetegnet ved mad, der smager og som er lavet af gode sæsonråvarer. Restauranten er tegnet af Wilhelm Wohlert, arkitekten bag Louisiana, og prydes af flotte nordiske designmøbler og unik kunst. Restaurant Wohlert er kåret som landevinder i kategorien "Luxury Hotel Restaurant" i World Luxury Restaurant Awards 2018.

Du kan se frem til...

Vores à la carte kort


Se vores à la carte kort her.
Er du glad for særlige oste, som kan være svære at få fat på? Så kan du på Restaurant Wohlert nyde et helt unikt ostebræt med velsmagende oste, som afslutning på en god middag.

Vinene


Til din middag tilbyder vi velsmagende vine fra hele verden. Vores dygtige tjenere vil guide jer frem til den rette vin, der passer til menuens smagssammensætning.

Stilen


Restaurant Wohlert er i sig selv en oplevelse værd. Arkitekten bag Louisiana Wilhelm Wohlert har tegnet restauranten og møblerne er formgivet af H.J Wegner. På væggene kan du nyde flot Cobrakunst af blandt andet Egill Jacobsen.

Det lille ekstra

Gæstekøkken


Deltagerne kreerer sammen med én af Restaurant Wohlerts dygtige kokke en 4-retters gourmet-menu, som I får fornøjelsen af at nyde sammen bagefter. Læs mere her.

Vinsmagning med quiz


En julefrokost eller en aften med gode venner kunne måske begynde med en hyggelig vinsmagning inden middagen? Vi udfordrer jer med en lille quiz om vin, som helt sikkert vil underholde alle.

Inspiration og underholdning


Vi har kontakten til en række interessante foredragsholdere og dygtige udøvende kunstnere, som forsøder jeres arrangement med relevant inspiration og skøn underholdning.
Kontakt os for at høre mere.

Mød køkkenchefen

Kristian Lander

Køkkenchef Kristian Lander står i front for Restaurant Wohlert og sammen med hans dygtige team beriger de hver dag gæsterne med store kulinariske oplevelser.
"På Restaurant Wohlert arbejder vi efter de klassiske dyder, det gode håndværk og kombinerer det med tidsvarende gastronomi og udsøgte danske råvarer fra den aktuelle sæson".
Kristian Lander er uddannet fra Brede Spisehus under Bernard Carla.

Information

I Restaurant Wohlert er det muligt at afholde livets store fester som bryllup, fødselsdage og receptioner. 

Download vores brochure om selskaber her og få inspiration til jeres begivenhed.

Mail til os her.

Wohlert menu - December

Forret


Røget, sprængt røget andebryst - rødbede - ventreche - solbær - peberrod

Hovedret


Confiteret svinebryst – cremet grønkål – sprødt æbleflæsk – tranebær 

Priser

2 retter 3 retter Vinmenu til 2 retter Vinmenu til 3 retter
315,- 365,- 215,- 295,-

Dessert


Æbler – Armagnac - svesker – timian 

Vi glæder os til at forkæle dig

Velkommen til Restaurant Wohlert

Åben mandag-lørdag
Søndag lukket

Frokost: Kl. 12.00-14.00
Middag: Kl. 18.00-21.30

Telefon: +45 39 77 28 00
E-mail: restaurant@schaeffergaarden.dk

+45 39 77 28 00