Her er højt til himlen

Schæffergårdens hotel byder velkommen til alle; forretningsrejsende, weekend- og feriegæster og dig, der blot ønsker en overnatning tæt på København. Hotellet har 50 dobbeltværelser, 2 juniorsuiter og 22 enkeltværelser.

Vores værelser

Alle værelser har WiFi, TV, hårtørrer, strygejern og elkedel

Information


Receptionen er bemandet døgnet rundt

50 dobbeltværelser
2 juniorsuiter
22 enkeltværelser


Indtjekning: Kl. 15:00
Udtjekning: Kl. 10:00

Gratis parkering
Opladning af el-biler er muligt
12 km til København
22 km til lufthavnen
1 km til S-togs station
I området omkring Schæffergården er der spændende kulturoplevelser, som blandt andet Bakken, Dyrehaven, Louisiana, Frilandsmuseet og Karen Blixen Museet. Derudover er der gode shoppingmuligheder i Lyngby, Hellerup og Charlottenlund.

Schæffergården - fordybelse og forkælelse

Schæffergården er et hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde, hvis formål er at fremme samarbejdet mellem Danmark og Norge. Læs mere om fondet her.
Schæffergården er et godt udgangspunkt, hvis man har valgt at besøge København og ikke ønsker at bo midt i byens larm, men i hyggelige omgivelser og alligevel bo centralt.
På Schæffergården er der rig mulighed for både afslapning, romantik, fejring af store livsbegivenheder eller afholdelse af store og små møder. Schæffergården har en mangfoldighed af lokaler fordelt i smukke og historiske bygninger.

Restaurant Wohlert

Restaurant Wohlert er Schæffergårdens restaurant og her serveres nordisk og velsmagende mad kreeret af årstidens bedste råvarer. Når vejret tillader det, kan måltidet nydes på restaurantens terrasse. Læs mere her.

Kom let rundt...

Schæffergården ligger tæt på alt - skov, hav, shopping, golfbaner og kulturaktiviteter.
Vi udlejer cykler, så du kan komme let rundt til det hele.
Henvend dig i receptionen for at høre om mulighederne og få ideer til din cykeltur.

Aktivitet

Gæstekøkken

Der bliver hakket, snittet, duftet og smagt på det lækreste gourmetmad i vores atmosfærefyldte gæstekøkken i Villa Helene. Her inviterer vi indenfor til sjove, kreative og uformelle oplevelser - måske som afslutningen på en mødedag eller som en anderledes form for teambuilding.
Igennem hele oplevelsen følges I af vores engagerede kokke fra prisbelønnede Restaurant Wohlert.

I lærer at arbejde sammen i et professionelt miljø, får gode tips om madlavning og en hyggelig tid sammen, når menuen nydes.

Læs mere

f