Restaurant Wohlert

Mad der smager

Restaurant Wohlert ligger på Schæffergården og kan besøges af alle - også selv du ikke er gæst i forvejen. Her kan du nyde en romantisk middag, en hverdagsmiddag med børnene eller fejre nogle af livets store begivenheder. Køkkenet er kendetegnet ved mad, der smager og som er lavet af gode sæsonråvarer. Restauranten er tegnet af Wilhelm Wohlert, arkitekten bag Louisiana, og prydes af flotte nordiske designmøbler og unik kunst.

Mød køkkenchefen

Kristian Lander

Køkkenchef Kristian Lander står i front for Restaurant Wohlert og sammen med hans dygtige team beriger de hver dag gæsterne med store kulinariske oplevelser.
"På Restaurant Wohlert arbejder vi efter de klassiske dyder, det gode håndværk og kombinerer det med tidsvarende gastronomi og udsøgte danske råvarer fra den aktuelle sæson".
Kristian Lander er uddannet fra Brede Spisehus under Bernard Carla.

Information

Se Restaurants Wohlerts eget site.

Åben mandag-lørdag
Frokost: Kl. 12.00-14.00
Middag: Kl. 18.00-21.30
Søndag lukket

39 77 28 00
Mail til os her.

Wohlert menu oktober 2017

Forret


Skagen skinke – jordskok – hasselnødder - kapers – olivenolie

                                       

Hovedret


Okse Onglet – rødbede i mørke bær - syltede rødløg 
Bearnaise Croquette à la polenta -  bordelaise

Priser

2 retter 3 retter Vinmenu til 2 retter Vinmenu til 3 retter
295 ,- 345,- 195,- 285,-

Dessert


Chokoladekage – æblesorbet - saltkaramel - blåbær – cookie dough

Et prisvindende køkken

Velkommen til Restaurant Wohlert

Åben mandag-lørdag
Søndag lukket

Frokost: Kl. 12.00-14.00
Middag: Kl. 18.00-21.30

Telefon: +45 39 77 28 00
Mail: Restaurant@schaeffergaarden.dk

+45 39 77 28 00

Julefrokost med livemusik og fri bar

Der er garanteret julehygge og fest i særklasse, når vi i år åbner døren i Restaurant Wohlert til årets julefrokoster. Nyd aftenen sammen med kollegaer og venner eller med andre, der også holder julefrokost samme aften hos os. Vi serverer klassisk julebuffet med alt, hvad man drømmer om af julelækkerier og fed livemusik til at få alle på dansegulvet.

Julebuffet med det hele
Øl, vand og vin
Kaffe/the
Fri bar
Livemusik med "Young Once"

Pris: Kr. 995 per person 


Tid
Fredag 24. november, fredag 1. december, fredag 8. december (udsolgt) og fredag 15. december fra kl. 18.00-02.00.
I kan selvfølgelig også holde privat julefrokost lige, når I ønsker det i løbet af december eller i eget lokale. Kontakt os for at få et tilbud.

Forlæng oplevelsen med...

Det lille ekstra
Giv julefrokosten et ekstra kick ved at begynde aftenen med en helt anderledes oplevelse i vores gæstekøkken for eksempel med at lave konfekt eller med en vin/øl-smagning, hvor vi udfordrer jer med en sjov quiz.

Overnatning
Slip for at skulle tænke på at køre hjem, book en overnatning på vores hyggelige værelser og start næste dag med en energigivende ”tømmermands-morgenmad”.

Pris fra kr. 425 per person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse fra kr. 225 per person

Download materiale her.

Nytårsaften

Nyd en overdådig afslutning på året

Årets sidste aften i 2017 skyder Schæffergården igen i år ind med et brag af en nytårsfest. Nyd en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk mad, udsøgte vine, fyrværkeri og livemusik med ”Young Once”. Overnat på vores hyggelige værelser og vågn op til 2018 med en lækker brunchbuffet.

Kaffe/the og kage ved ankomst
Velkomstdrink
5-retters menu og vinmenu samt kaffe/the
Livemusik med ”Young Once”
Bar og fyrværkeri
Champagne og kransekage
Natmad
Overnatning i dobbeltværelse og brunchbuffet dagen derpå
 
Pris pr. person fra kr. 2.395,-

Book her.

Glæd dig til...

Vinene


Til din middag tilbyder vi velsmagende vine fra hele verden. Vores dygtige tjenere vil guide jer frem til den rette vin, der passer til menuens smagssammensætning.

Ostene


Er du glad for særlige oste, som kan være svære at få fat på? Så kan du på Restaurant Wohlert nyde et helt unikt ostebræt med velsmagende oste, som afslutning på en god middag.

Stilen


Restaurant Wohlert er i sig selv en oplevelse værd. Arkitekten bag Louisiana Wilhelm Wohlert har tegnet restauranten og møblerne er formgivet af H.J Wegner. På væggene kan du nyde flot Cobrakunst af blandt andet Egill Jacobsen.

Vi tilbyder også...

Gæstekøkken


Deltagerne kreerer sammen med én af Restaurant Wohlerts dygtige kokke for eksempel en 4-retters gourmet-menu, som de vil have fornøjelsen af at nyde sammen bagefter i køkkenet.

Vinsmagning med quiz


En julefrokost eller en aften med gode venner kunne måske begynde med en hyggelig vinsmagning inden middagen? Vi udfordrer jer med en lille quiz om vin, som helt sikkert vil underholde alle.

Den søde tand


Hvem elsker ikke smagfulde desserter?
Vores dygtige konditor tilbyder i vores gæstekøkken at lære jer lidt om kunsten at lave fantastiske desserter. I nyder resultaterne sammen bagefter over en god kop kaffe eller I er velkomne til at nyde det derhjemme.