Gæstekøkken

En anderledes oplevelse

Sprøde kantareller, friskfanget hummer, møre bøffer, sæsonens friske bær…. I det atmosfærefyldte Villa Helenes gæstekøkken på Schæffergården er alle de lækreste råvarer til jeres rådighed, når vi inviterer indenfor til en sjov og uformel dag eller aften - måske som afslutningen på en mødedag eller som en anderledes form for teambuilding.

Temaer

 

Masterchef - Uformel konkurrence

Til det stærke team, der gerne vil prøve kræfter med skarpe deadlines og vigtigheden af stærkt teamwork, - ligesom der også hersker i et professionelt køkken. Konkurrencen afholdes i en helt uformel tone.

 

Teambuilding - Træn samarbejdet

Til det nye team, der ikke kender hinanden så godt, men gerne vil prøve at træne samarbejdet uden for vante rammer. Der lægges vægt på alle kommer i mål med menuen som et samlet team.

 

Gourmet - 1.klasses luksus

Til det kreative team, som gerne vil prøve kræfter med sæsonens mest eksklusive råvarer og eksperimentere med de nyeste teknikker indenfor gourmetmad.

Fra første hak til sidste bid

Med et godt glas vin i hånden mødes I med vores engagerede kokke fra Restaurant Wohlert, som har vundet Dining Weeks Publikumspris 2 år i træk og er landevinder af World Luxury Restaurant Award 2018. 
I får uddelt forklæder og bliver introduceret til et stort udvalg af sæsonvarer. I opdeles på hold og hvert hold skal producere middag. 
Kokken gennemgår aftenens forløb og fortæller om de forskellige råvarer, smagssammensætninger, om tilberedningsmetoder m.v. 
I de næste timer skal I hakke, snitte, dufte, smage og slutte det hele af med  at nyde jeres egen 3-retters menu i tilstødende hyggelige lokaler

Hvad får I ud af oplevelsen? Udbyttet af en dag/aften i vores gæstekøkken er, at I lærer at arbejde sammen i et professionelt miljø, hvor det ofte går stærkt. Det er nogle brugbare erfaringer, som I kan anvende i dagligdagen i jeres virksomhed. I får desuden gode tips om madlavning og en hyggelig tid sammen, når menuen nydes.

Praktik

Deltagerantal og tid
I kan maksimalt være 15 deltagere. Hvis I er flere deltagere, så finder vi en løsning, der passer til jer. Det tager ca. 6 timer i alt - 3,5 time til forberedelse og 2,5 time til selve middagen.

Pris
Masterchef og Teambuilding: Kr. 895,- pr. pers.
Gourmet: Kr. 995,- pr. pers.
Ønsker I et andet tema end ovenstående temaer, så tager vi en snak om det.
Prisen inkluderer velkomstdrink, 3-retters menu, 4 glas vin efter tjenerens valg og kaffe/the. 

Drikkelse:
Der kan til alle koncepter tilkøbes en eksklusiv vin-pakke med udvalgt vine ad libitum efter restaurantinspektørens valg. Pris kr. 350,- pr. person.
Tilkøb af drikkelse under tilberedelsen af maden:
Kr. 195,- pr. person for husets vin, øl, sodavand samt snacks.

Oplys venligst valg af menu til os senest 2 uger før.

Sjovt, udfordrende og smager godt...

Sammen om madlavning - det styrker fællesskabet